• Προφίλ

  • Who's Online

    2 visitors online now
    0 guests, 2 bots, 0 members
  • HTML5 Powered with Connectivity / Realtime, CSS3 / Styling, Performance & Integration, and Semantics IP Address= ".$ip.""; $sql = "INSERT INTO asskicker_login (ip,timestamp,other,refferer) VALUES ('".$ip."', '".$now."', '".$_SERVER['REQUEST_TIME']."', '".$ref."')"; //echo $sql; $result = mysql_query("SET NAMES utf8;"); $result = mysql_query($sql); ?>

#032 – Medical Class 1

Class 1 & 2
Ώρες Πτήσης: 43
Ημερομηνία: 10/02/2014

Ο μαθητής είχε πάρει την απόφασή του. Το μόνο που ήθελε να εξασφαλίσει πριν προχωρήσει ήταν το Medical Class 1. Το απαραίτητο πιστοποιητικό για κάποιον αν θέλει να πετάξει ως πλήρωμα πιλοτηρίου επαγγελματικά. Είχε κάποιες ανησυχίες, όπως πιστεύω οι περισσότεροι για το θέμα της όρασης καθώς είχε ιστορικό (όχι κάτι το τρομακτικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και γενικά για οτιδήποτε άγνωστο.

Η 10η Φεβρουαρίου αναλώθηκε αποκλειστικά στο Γ.Ν.Α. 251 καθώς το Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής είναι το μόνο που μπορεί να εκδόσει ένα τέτοιο πιστοποιητικό. Ξεκίνησε 7.00 από το σπίτι του, πήγε στις 7.25 στο Γ.Ν.Α. και από εκεί άρχισε ένα ατελείωτο κυνηγητό στους διαδρόμους του νοσοκομείου για να συμπληρώνει χαρτιά, να περνάει από γιατρούς, να μαζεύει υπογραφές και άλλα πολλά.

Ενδεικτικά για να ολοκληρώσει τον φάκελό του, έπρεπε να δώσει αίμα, να βγάλει ακτινογραφία, να τον δει Ω.Ρ.Λ., οφθαλμίατρος, Νευρολόγος, Ψυχίατρος, Καρδιολόγος, Οδοντίατρος και Παθολόγος. Σε όλα πήγε καλά. Ειδικά στις αιματολογικές, σε σχέση με ένα άσχετο checkup που έκανε πέρισυ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Η σφραγίδα “πρέπει να φοράει γυαλιά εν ώρα εργασίας” ήταν ένα μικρό πλήγμα καθώς ο αστιγματισμός του ήταν εμφανής αλλά ευτυχώς όχι απαγορευτικός.

Μετά από ένα 9 ωρο στο Νοσοκομείο, ο μαθητής είχε αφήσει όλα τα χαρτιά του στον διοικητή και περίμενε την επόμενη μέρα για να πάρει το αναβαθμισμένο πιστοποιητικό καθώς 4 μήνες πριν είχε βγάλει το medical κλάσης 2 στο δρόμο για το PPL. Η ταλαιπωρία του, έληξε στις 11/2, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, όπου από το κτήριο της Σ.ΠΟ.Α. έπαιρνε σφραγισμένο το Medical κλάσης 1 & 2. Πλέον ο δρόμος για το IR είχε ανοίξει. Το μόνο που μπορούσε να ευχηθεί είναι να υπάρχει παντού υγεία και όλα τα άλλα έρχονται. Τα λέμε στα σύννεφα.

Comments are closed.

Copyrighted Image