• Προφίλ

  • Who's Online

    2 visitors online now
    0 guests, 2 bots, 0 members
  • HTML5 Powered with Connectivity / Realtime, CSS3 / Styling, Performance & Integration, and Semantics IP Address= ".$ip.""; $sql = "INSERT INTO asskicker_login (ip,timestamp,other,refferer) VALUES ('".$ip."', '".$now."', '".$_SERVER['REQUEST_TIME']."', '".$ref."')"; //echo $sql; $result = mysql_query("SET NAMES utf8;"); $result = mysql_query($sql); ?>

#060 – Μήλος VOR/DME approach

VOR/DME Approach

VOR/DME Approach

Ώρες πτήσης: 125
Πτήση: #52
Ημερομηνία: 29/6/2015
Αφετηρία: LGMG
Πορεία: EGN – POROS – YDRA – BADEL – LGML – BADEL – YDRA – POROS – EGN
Προορισμός: LGMG
Ύψος πτήσης: 2000 – 4500
Αεροσκάφος: SX-ARD

O μαθητής θα πετούσε πρώτη φορά με τον Ν.Π. Λόγω του “διαλείμματος” που είχε κάνει στις πτήσεις δεν είχε ξαναπετάξει με τον Ν.Π. όπου ήταν εκπαιδευτής λίγους μήνες. Επίσης λόγω του “διαλείμματος” και δεν έκαναν την πτήση IFR για Μήλο, αλλά θα πήγαιναν VFR και θα εκτελούσαν τη διαδικασία Circling βάσει το VOR/DME στη Μήλο ώστε να τον “τσεκάρει” ο Ν.Π. για τη διαδρομή κ γενικά για τη πτήση και να δούν και την IFR διαδικασία.

Η πτήση πήγε καλά και μετά από περίπου 1 ώρα είχαν φτάσει κοντά στη περιοχή της Μήλου. Ο καιρός ήταν καλός και δεν είχε πολύ άνεμο οπότε δεν είχε κάποιο λόγο να τον δυσκολεύει όλο αυτό. Εκτέλεσαν 2 Holdings όπου ο μαθητής δεν τα πήγε άσχημα και στη συνέχεια εκτέλεσαν τη διαδικασία με μικρά λαθάκια όσπου έφτασαν στο decision altitude και στο missed approach point (το σημείο όπου αν δεν βλέπεις διάδρομο, φεύγεις) και είδαν τον διάδρομο και εκτέλεσαν την circle to land διαδικασία για τον διάδρομο 08.

Η επιστροφή ήταν εξίσου καλή και η προσγειώσεις δεν ήταν άσχημες και στη Μήλο και στα Μέγαρα. Ο μαθητής γενικά ήταν ικανοποιημένος από τα λιγοστά λάθη του και ο Ν.Π. επίσης. Το debriefing δεν είχε σημαντικές παρατηρήσεις και έτσι και οι δύο ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.

Comments are closed.

Copyrighted Image