• Προφίλ

  • Who's Online

    2 visitors online now
    0 guests, 2 bots, 0 members
  • HTML5 Powered with Connectivity / Realtime, CSS3 / Styling, Performance & Integration, and Semantics IP Address= ".$ip.""; $sql = "INSERT INTO asskicker_login (ip,timestamp,other,refferer) VALUES ('".$ip."', '".$now."', '".$_SERVER['REQUEST_TIME']."', '".$ref."')"; //echo $sql; $result = mysql_query("SET NAMES utf8;"); $result = mysql_query($sql); ?>

#070 – Μήλος μέσα στα σύννεφα

Λίγα σύννεφα

Λίγα σύννεφα

Ώρες πτήσης: 154
Πτήση: #62
Ημερομηνία: 27/9/2015
Αφετηρία: LGMG
Πορεία: EGN – POROS – YDRA – SOREV – LGML – SOREV – YDRA – POROS – EGN
Προορισμός: LGMG
Ύψος πτήσης: 1000
Αεροσκάφος: SX-ARM

Μετά τη μικρής διάρκειας πτήση της χτεσινής ημέρας, η Κυριακή είχε ξημερώσει και ο καιρός ήταν αισθητά καλύτερος. Το πλάνο προέβλεπε Μήλο και μετά Πάρο ή Σύρο. Αναλόγως αν προλάβαιναν τη Πάρο ανοιχτή ή όχι. Εν τέλει όμως λίγο πριν προσεγγίσουν τη Μήλο, νεφώσεις έκαναν την εμφάνισή τους και όσο πλησίαζαν γίνονταν κ πιο πυκνές. Έχοντας φτάσει στη Μήλο, παρατήρησαν ότι οι νεφώσεις ήταν τόσες που καθιστούσαν την Locator προσέγγιση εκτελέσιμη μεν αλλά σε μεγαλύτερο ύψος δε και έτσι και έκαναν. Αυτό είχε όμως σαν αποτέλεσμα να βγούν αρκετά ψηλοί στη τελική και έτσι να χρειαστεί να κάνουν cirle to land για τον διάδρομο 26.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το αεροδρόμιο θα έκλεινε σε λίγα λεπτά και έτσι καθώς και ο καιρός έδειχνε ότι τους έκλεινε πήραν πορεία για τα Μέγαρα. Η διαδρομή είχε αρκετά σύννεφα όπου τους χάρισαν ωραίες εικόνες σαν την φωτογραφία παραπάνω. Στην Αίγνα εκτέλεσαν 1-2 holdings και έπειτα γύρισαν μέγαρα για 2-3 touch and go και σε αυτά ο μαθητής τα πήγε καλύτερα από τις άλλες φορές και αυτό του το αναγνώρισε και ο Δ.Α. που πέταξαν μαζί. Πλέον ο μαθητής είχε λίγες ώρες ακόμα για το μονοκινητήριο και σε λίγες μέρες θα έκανε και τη πρώτη του νυχτερινή πτήση, έτσι οι επόμενες πτήσεις θα ήταν με τον Μ.Χ. για να εξοικειωθεί με τις διαδικασίες του νυχτερινού.

Comments are closed.

Copyrighted Image