• Προφίλ

  • Who's Online

    1 visitors online now
    0 guests, 1 bots, 0 members
  • HTML5 Powered with Connectivity / Realtime, CSS3 / Styling, Performance & Integration, and Semantics IP Address= ".$ip.""; $sql = "INSERT INTO asskicker_login (ip,timestamp,other,refferer) VALUES ('".$ip."', '".$now."', '".$_SERVER['REQUEST_TIME']."', '".$ref."')"; //echo $sql; $result = mysql_query("SET NAMES utf8;"); $result = mysql_query($sql); ?>

#075 – Simulator πριν από το MCC

ILS στον διάδρομο 16 της Θεσσαλονίκης

ILS στον διάδρομο 16 της Θεσσαλονίκης

Ώρες πτήσης: 178
Πτήση: #65
Ημερομηνία: 09/10/2015
Αφετηρία: LGKR
Πορεία: LGKR – YNN – LGIO – LGTS
Προορισμός: LGTS
Ύψος πτήσης: FL110
Αεροσκάφος: SX-SIM

Ο μαθητής είχε σχεδόν ολοκληρώσει τις ώρες του με το μονοκίνητηριο και πλέον του έμεναν 11 ώρες με δικινητήριο, και άλλες 23 ώρες σε εξομοιωτή εκ των οποίων οι 20 ήταν για το MCC (Multi crew cooperation) course και οι άλλες 3 ήταν υπόλοιπο που άφηναν επίτηδες για να το βάλουν οι μαθητευόμενοι λίγο πριν από το MCC ώστε να θυμηθούν λίγο ξανά τον εξομοιωτή, καθώς στο MCC δεν ασχολούνται με τις διαδικασίες και τον τρόπο πτήσης όσο με τα callouts και το ποιός λέει τι και ποιός κάνει τι. Το 3ωρο υπόλοιπο αυτό ήταν ότι πρέπει όμως για να φρεσκάρει ο μαθητής όσα είχαν κάνει πριν μερικούς μήνες στον εξομοιωτή αλλά και αρκετά από όσα είχε πετάξει με κανονικό αεροσκάφος.

Το session θα το έκανε μαζί με το “ζευγάρι” του στο MCC στον επίσης μαθητή Μ.Μ. και μετά θα συνέχιζαν και θα παρευρίσκονταν ο μαθητής στο υπόλοιπο session του Μ.Μ. Εκπαιδευτής ήταν ο Ν.Β. γνωστός στον μαθητή κυρίως από τα Session στον εξομοιωτή αλλά και από άλλες 2 πτήσεις που είχαν κάνει παλαιότερα. Έπειτα από ένα 6ωρο εξομοιωτή τόσο ο μαθητής όσο και ο Μ.Μ. περίμεναν την επόμενη μέρα ώστε να ξεκινήσουν το MCC τους. Ο Ν.Β. ήταν σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος και από τους δύο και κυρίως τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί σε απλά πραγματάκια αλλά και στο να μπορέσουν να αρπάξουν όσο πιο πολλά μπορούν από τις επόμενες 20 ώρες. Ο μαθητής μετά από το session αυτό είχε υπόλοιπο 31.8 ώρες για την εξέταση.

Comments are closed.

Copyrighted Image