• Προφίλ

  • Who's Online

    1 visitors online now
    0 guests, 1 bots, 0 members
  • HTML5 Powered with Connectivity / Realtime, CSS3 / Styling, Performance & Integration, and Semantics IP Address= ".$ip.""; $sql = "INSERT INTO asskicker_login (ip,timestamp,other,refferer) VALUES ('".$ip."', '".$now."', '".$_SERVER['REQUEST_TIME']."', '".$ref."')"; //echo $sql; $result = mysql_query("SET NAMES utf8;"); $result = mysql_query($sql); ?>

#079 – Stalls και Steep Turns πάνω από τα Μέγαρα

Over Megara airport

Over Megara airport

Ώρες πτήσης: 203
Πτήση: #73, #74
Ημερομηνία: 20/10/2015
Αφετηρία: LGMG
Πορεία: –
Προορισμός: LGMG
Ύψος πτήσης: 4000′
Αεροσκάφος: SX-AKJ, SX-BDZ

Ο μαθητής, συνεχίζοντας μια βδομάδα με πτήσεις, είχε την άνεση σήμερα καθώς ο καιρός δεν ήταν ιδανικός για να απομακρυνθούν από τα Μέγαρα, να βάλουν τα περίπου 40′ που υπολοίπονταν ακόμα στο μονοκινητήριο και μετά ότι μπορέσει να μπει στο δικινητήριο.

Πρώτη φορά στις 200+ ώρες πτήσεις που είχε ο μαθητής είχε την άνεση να κάνει ασκήσεις πάνω από το αεροδρόμιο των Μεγάρων. Μετά από 3 πολύ καλά touch and go με το μονοκινητήριο, ο Ν.Β. ζήτησε και πήρε άδεια για άνοδο στα 4000′ πάνω από τα Μέγαρα. Εκεί ο μαθητής έκανε στροφές 30 και 45 μοιρών με αρκετά σταθερή στάση στον αέρα και έτσι η τελευταία πτήση με μονοκινητήριο πριν την εξέταση ολοκληρώθηκε με μία προσγείωση.

Συνέχεια είχε το SX-BDZ, καθώς τους είχε μείνει περίπου 1 ώρα και έτσι κάναν μερικά ακόμα touch and go και συνέχισαν τις 45άρες στροφές. Πλέον μετά και από τη πτήση αυτή υπολοίπονταν μόλις 6 ώρες για την εξέταση όπου αυτός είναι και ο πλέον άμεσος στόχος.

Comments are closed.

Copyrighted Image