• Προφίλ

  • Who's Online

    6 visitors online now
    1 guests, 5 bots, 0 members
  • HTML5 Powered with Connectivity / Realtime, CSS3 / Styling, Performance & Integration, and Semantics IP Address= ".$ip.""; $sql = "INSERT INTO asskicker_login (ip,timestamp,other,refferer) VALUES ('".$ip."', '".$now."', '".$_SERVER['REQUEST_TIME']."', '".$ref."')"; //echo $sql; $result = mysql_query("SET NAMES utf8;"); $result = mysql_query($sql); ?>

#001 – Medical

Medical 2

JAR Medical 2

Ώρες πτήσης: 0

Όλα ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια όταν κόλλησα το μικρόβιο. Κατά καιρούς είχα ξεσπάσματα τα οποία με διάφορων λογιών “αντισηπτικά” μετρίαζα τον πόνο και την εξάπλωση. Προ διετίας έφτασα κοντά αλλά δεν αποδείχτηκε τόσο δυνατή η ασθένεια μέχρι και πριν 1 μήνα που …ξαναχτύπησε.

“Αυτά τα μαθήματα που είχες ψάξει, γιατί δεν τα άφησες;” Ρώτησε η φωνή.
“Ε.. δεν ξέρω… Δεν έτυχε” απάντησα.
“Γιατί δεν το ψάχνεις μήπως τα κάνεις αφού σου αρέσει;” ξαναρώτησε η φωνή.
“Θα δω. Δεν ξέρω. Πάει καιρός” απάντησε και πάλι και η κουβέντα σταμμάτησε εκεί.
Σε 2′ είχα σηκωθεί και είχα πάει να ξεθάψω όλες τις παλιές επικοιωνίες που είχα για το θέμα αυτό. Μέσα σε μία ώρα είχαν σταλεί τα απαραίτητα mail και πλέον το μπαλάκι το είχα ρίξει στην απέναντυ πλευρά. Τις επόμενες μέρες είχαμε ένα πινγκ-πόνγκ email όπου καταλήξαμε τη Δευτέρα 16/9 στην αίθουσα αναμονής του “αερογιατρού” Γ.Κ.

Μισή ώρα αργότερα, ο ασθενής έφευγε με το JAR Medical 2 πιστοποιητικό και η πρώτη πτήση εθισμού ήταν “En Route”. Το μικρόβιο μόλις είχε αρχίσει να εξαπλώνεται ραγδαία στον 88 κιλών και 183 εκατοστών οργανισμό του.

Στα Σύννεφα: Ως κλασικός “ανάποδος” άνθρωπος την εισαγωγή τη κρατάω για το τέλος του πρώτου δημοσιεύματος. Εδώ -όσοι αντέχετε- θα διαβάζετε τις “φανταστικές ιστορίες” μιας ψυχής που κοιτάει τα σύννεφα και νοιώθει σπίτι. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και αντί να ευχολογήσω και να δραματικοποιήσω καταστάσεις θα κλείσω το πρώτο μπουκαλάκι με άρωμα με την παρακάτω έκφραση που ίσως κρύβει πολλά και σίγουρα είναι η αφορμή για όλο “αυτό”:

Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις, αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει.

Comments are closed.

Copyrighted Image