• Προφίλ

  • Who's Online

    1 visitors online now
    0 guests, 1 bots, 0 members
  • HTML5 Powered with Connectivity / Realtime, CSS3 / Styling, Performance & Integration, and Semantics IP Address= ".$ip.""; $sql = "INSERT INTO asskicker_login (ip,timestamp,other,refferer) VALUES ('".$ip."', '".$now."', '".$_SERVER['REQUEST_TIME']."', '".$ref."')"; //echo $sql; $result = mysql_query("SET NAMES utf8;"); $result = mysql_query($sql); ?>

Συνέντευξη Ν. Κρεμόνα στο aeklive

Μετά από μία σειρά συνεντεύξεων στο aek-live.gr οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή που πήρα από τον Ναπολέων Κρεμόνα ήταν με διαφορά η απολαυστικότερη που έχω πάρει ποτε.. Πραγματικά, ο Ναπολέων μιλάει σαν αρρωστάκι… Διαβάστε την και θα καταλάβετε πραγματικά αξίζει τον κόσμο και με το παραπάνω

AEK-live: Έχεις αγωνιστεί αρκετά χρόνια με την φανέλα της ΑΕΚ και μάλιστα έχεις κατακτήσει και έναν τίτλο με την φανέλα της. Ποια είναι τα συναισθήματα σου πλέον για αυτήν την ομάδα?

Ν.Κρεμόνας: Στην ΑΕΚ έχω περάσει τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μου και φυσικά την κορύφωσή της, που, όπως και για κάθε αθλητή, είναι κάποια διάκρισης, πολύ, δε, περισσότερο ενός τίτλου, πόσο μάλλον ένας τίτλος με την ΑΕΚ. Εκείνο όμως που με δένει με την ομάδα αυτή και θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου, είναι αυτός ο απίστευτος κόσμος της, που κάθε φορά ήταν όλο και πιο συγκλονιστικός και μας έσπρωχνε στη νίκη.

AEK-live: Tι πιστεύεις για το νέο πρωτάθλημα? Ποιες ομάδες θεωρείς ότι είναι τα φαβορί για να το κατακτήσουν?

Ν.Κρεμόνας: Το φαβορί φέτος για μένα είναι η ΑΕΚ. Το μόνο που μπορεί να φοβηθεί είναι ο κακός της εαυτός. Από εκεί και πέρα οι ομάδες του Διομήδη, του Δούκα και του ΠΑΟΚ, μπορούν να αποτελέσουν άξιους αντιπάλους. Η ΑΕΚ, όμως, με την συμπαράσταση του κόσμου στο πλευρό της, πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα και την ικανότητα να φτάσει στην κατάκτηση του ντάμπλ.

AEK-live: Πιστεύεις ότι η ΑΕΚ με την προσθήκη του Κοκολοδημητράκη έχει δυναμώσει πολύ στη θέση του πίβοτ?

Ν.Κρεμόνας: Η αξία του Κοκολοδημητράκη στο χώρο του χάντμπολ είναι ευγνωσμένη. Απόδειξη αυτού είναι πως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής μας ομάδας, μιας Εθνικής που είχε σειρά επιτυχιών τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα δυνάμωσε πολύ στην θέση του πίβοτ.

AEK-live: Ποιος θεωρείς ότι ήταν ο καλύτερος ξένος παίκτης που έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ όσο ήσουν εσύ στην ομάδα?

Ν.Κρεμόνας: Όλοι οι ξένοι παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΚ τα χρόνια που αγωνίστηκα σε αυτήν ήταν αξιόλογοι και είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον εξ αυτών. Θεωρώ, όμως, ότι οι Άντζιτς και Μπογίνοβιτς μπορούν και πρέπει να θεωρηθούν δύο εκ των ικανότερων

AEK-live: Όλοι θυμόμαστε ότι σε ένα παιχνίδι της ΑΕΚ αγωνίστηκε σαν τερματοφύλακας… Πες μας λίγο για εκείνο το αλησμόνητο παιχνίδι στην Έδεσσα και τις σχέσεις σας με την τότε διοίκηση…

Ν.Κρεμόνας: Η ΑΕΚ είναι ένα ιστορικό σωματείο. Και σκοπός της σε όλους τους αθλητικούς χώρους, όπου κι αν αγωνίζεται, είναι να εκπλήσσει θετικά με την απόδοσή της και όχι αρνητικά, με βάση τα διοικητικά τεκταινόμενα. Οι σχέσεις μας με την τότε διοίκηση δεν ήταν καλές ήταν αρκετά τεταμένες. Οι στιγμές ήταν αμήχανες και για μένα και για τους συμπαίκτες μου, όμως, πάντα στη ζωή μου έχω μάθει να βάζω πάνω από το εγώ μου την ομάδα μου και να αγωνίζομαι σε αυτήν όπου και όταν μου ζητηθεί. Μακάρι και αυτό το καταθέτω εδώ σαν ευχή ποτέ ξανά και όχι μόνο η ΑΕΚ αλλά κανένα σωματείο να μην ξαναζήσει τέτοιες στιγμές σαν αυτήν που φέρνουν το χάντμπολ πολλά χρόνια πίσω.

AEK-live: Θεωρείς ότι η αλλαγή διοίκησης συνετέλεσε αποφασιστικά στην κατάκτηση του κυπέλλου στις Σέρρες?

Ν.Κρεμόνας: Πέρα από την αλλαγή της Διοίκησης, που οπωσδήποτε συνετέλεσε τα μέγιστα για την κατάκτηση του κυπέλλου μαζί με τον προπονητή και τους παίχτες, ένας βασικός παράγοντας όμως, πάνω στον οποίο στηρίχθηκε όλη η ομάδα, βασίστηκε και της δόθηκε ο απαραίτητος βατήρας για να κάνει το άλμα προς την κατάκτηση του κυπέλλου δεν ήταν άλλος από τον συγκλονιστικό – και τον χαρακτηρίζω για άλλη μια φορά – κόσμο της.

AEK-live: Τέλος για πες μας παρακολούθησες τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ, μέσα από το ΑΕΚ-live? Aν ναι κάνε μας ένα σχόλιο για την απόδοση της ομάδας!!!

Ν.Κρεμόνας: Οπωσδήποτε, παρακολούθησα όλα την Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ από το ΑΕΚ live. Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας με την Παρτιζάν κρίθηκε στο ένα τέρμα. Η ομάδα παρουσιάστηκε δυνατή και ψυχωμένη, όμως, η πολύ κακή διαιτησία της στέρησε την συμμετοχή στον επόμενο αγώνα, που θα έκρινε και την συνέχιση της πορείας της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επόμενος αγώνας δεν μπορεί να τεθεί υπό το πρίσμα της κριτικής, καθώς η απάλειψη του μεγάλου στόχου έφερε την απογοήτευση στην ομάδα, την κακή ψυχολογία και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα την κακή απόδοση και την ήττα της.

Eυχαριστούμε τον Ναπολέων Κρεμόνα από τα βάθη της καρδιάς μας για τον χρόνο που αφιέρωσε, προκειμένου να απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις… Ενοείται πως πάντα θα τον τιμούμε και θα τον σεβόμαστε για την προσφορά του στην ομάδα.

Next Post
Comments are closed.

Copyrighted Image